Modele de unghii french rotund

Daca forma ta naturala a unghiei este Lata si Mare, acest Stil este pentru tine. Unghiile ovale combinaison stilurile migdala, Patrat si rond si le fac puternice si dragute. Unghii Français cu albastru si modèle fluture par Maria D. aceasta forma este perfecta pentru cele care vor sa ISI pastreze manichiura SCURTA. Un beneficiu al unghiei SCURTA si rotonde este faptul ca nu o sa te Agati in nimic si nu trebuie sa ai Mare grija sa nu le Rupi. Diferenta dintre acest Stil si stilul Stiletto este lungimea. Unghiile “varf de Munte” sunt mult mai scurte si mai usor de purtat. Unghiile Français vor ramane Mereu in tendinte, in ciuda celor care spun ca aceasta Moda nu mai este actuala. Cum simplitatea va fi intotdeauna o alegere inspirata, manichiura frantuzeasca este un modèle la Care Poti apela oricand. Daca vrei totusi sa expérimententezi, alege dintre modelele de Unghii Français Care ADUC ceva Nou prin culoare, textura sau Pictura. Unghiile Français vor fi Mereu un clasic al manichiurii, un modèle care nu se va demoda niciodata. Pentru o manichiura cu STIL, unghiile Français vor fi Mereu o optiune cu care nu ai cum sa dai Gres. Fie ca le Alegi pentru o ocazie speciala sau pentru o zi obisnuita, simplitatea unghiilor Français este cuceritoare.

Aceasta forma este denumita si “sicriu”. Nu effrayant? De fapt acest Model se face atunci cand Tai Varful unei Unghii Stiletto. Astfel unghia IA aspectul unei “pointe” (incaltarile balerinelor Care le ajuta sa STEA PE varfuri). Hahahha.. scuze, dar nu ma pot opri DIN RAS. Hmm.. OARE e tot Fetish? Totusi acest Stil de Unghii exista. Putine Manicuriste accepta sa faca aceasta forma pentru ca este impotriva standardelor Care au fost invatate sa le FACA. Hein…

bine MAcar ca nu o sa le Vedem peste tot PE Strada. Forma “varf de Munte”-www.notonthehighstreet.com “la fel ca forma Stiletto, si cele migdala alungesc degetele. Deoarece marginile unghiei sunt pilite un pic mai mult, aceasta forma este predispusa ruperii mai usor. Aceasta este foarte Comuna, populaireun si ideala pentru un français manucure parfait. Fusionner foarte bine PE unghiile Medii sau Lungi. Stiu, Suna ciudat, Dar gandeste-te ca este o unghie patrata cu colturile rotunjite. Aceasta forma Merge aproape la oricine. Eu in schimb vreau sa va vorbesc despre diferitele forme ALE unghiilor.

Voi Stiati ca sunt 12 forme diferite? Unele dintre ele au niste denumiri un pic mai ciudate, Dar haideti sa le enumeram si sa le exemple: acest Stil este facut DIN forma ovala. Adica la o unghie cu forma ovala ascuti Varful astfel incat sa DEA aspectul de varf de Sageata. Aceasta forma este realizata cu ajutorul bazei acrilice. Forma este facuta in ASA fel INCAT Varful unghiei sa imite inclinatia rujului. Cand Vine vorba de Unghii te sfatuiesc sa le porti perfecte de fiecare data, indiferent de forma sau marimea Lor. Bine.. nu trebuie nici sa exagerezi cu lungimea asa cum este Doamna de mai jos. Pentru EA este un fétiche, si trebuie tratat ca atare. Toate STIM ca degetele Lungi sunt Frumoase. Forma Stiletto este folosita en Special pentru a alungi degetele scurte.

カテゴリー: 未分類   パーマリンク